Larsen & Buhl fijnmetaalbewerking is hightech toeleverancier, gevestigd in Zeewolde en staan samen al bijna 150 jaar garant voor kwaliteit en betrokkenheid. Wij beschikken over een bijzondere mix van zeer geavanceerde en conventionele machines én niet te vergeten de juiste vakmensen om voor elk product het optimale productieproces te bepalen. Deze ijzersterke combinatie zorgt ervoor dat we snel kunnen anticiperen op veranderende wensen en eisen van uw bedrijfstak.

Larsen & Buhl is gespecialiseerd in:

Fijnmetaalbewerking
Als toeleverancier vervaardigen wij onderdelen volgens klantspecificatie van enkelstuks tot middelgrote series en zijn gespecialiceerd in het verwerken van aluminium, RVS en kunststoffen die worden afgezet binnen diverse bedrijfstakken.

Meet- en regeltechniek
Voor deze tak fabriceert Larsen & Buhl voornamelijk kleine, hoognauwkeurige producten, bewerkte gietstukken en onderdelen uit aluminium en speciaal staal. Indien gewenst, leveren we bij de producten ook meetrapporten en een materiaalattest.

Lucht- en ruimtevaart
Specifiek voor deze branche levert Larsen & Buhl  naast producten van aluminium ook producten van bijzondere materialen als Inconel, A286 en L605. Uiteraard beantwoorden deze aan de strenge voorschriften en voldoen ze aan de klantspecificaties en regelgeving uit de lucht- en ruimtevaart.

Medisch
Larsen & Buhl  is zeer ervaren in het oplossen van specifieke vraagstukken. We kunnen u adviseren over bijvoorbeeld materiaalkeuze, een efficiëntere fabricage of alternatieven. Het spreekt voor zich dat we terugzoekbaar produceren en uw producten kunnen afleveren met een materiaalattest.